Aircoservice

Houd uw hoofd koel! 😎

Laat jouw airco en interieurfilter checken en bescherm jezelf tegen vieze lucht, bacteriën, pollen, warme temperaturen en vermoeidheid. Met de aircocheck van De Garage Meppel zorgen wij dat uw airco gecontroleerd, gereinigd en bijgevuld wordt! Maak nu een afspraak en houd je hoofd koel en fris. 

Over airco service, airco bijvullen of airco reinigen staat vaak niets vermeld in het onderhoudsboekje van de auto. En veel automobilisten gaan ervan uit dat onderhoud dan ook niet nodig is. Toch heeft elk airco systeem op tijd onderhoud nodig.

 

De belangrijkste reden is dat geen enkel airco systeem 100 procent dicht is, en het koudemiddel, dat een gas is, heel langzaam uit het systeem ontsnapt. Hoe minder koudemiddel er aanwezig is, des te minder kan de airco koelen.

Wat houdt airco service bij De Garage Meppel in?

 

Bij een airco service controleren wij de werking van de airco. De temperatuur van de lucht die uit de ventilatieroosters komt, wordt gemeten. Met de airco service-machine wordt het koelmiddel in je systeem ververst en aangevuld tot de juiste hoeveelheid.

Ook vervangen wij het interieurfilter door een nieuw interieurfilter. Dit filter garandeert schone en zuivere lucht in jouw auto en voorkomt vervuiling van het aircosysteem. Maak nu een afspraak via de onderstaande button.

Last van hooikoorts, allergie of bacteriën?

 

Laat dan een actieve-koolstoffilter of filter+ van Bosch monteren door AutoCrew De Garage Meppel.

Een actief koolstoffilter beschermt extra tegen stof, fijnstof, pollen, nare luchtjes, schadelijke gassen en nare luchtjes. Het filter+ filtert 99% van de stofdeeltjes. Ook neutraliseert het filter diverse allergenen en bacteriën die irritatie en allergische reacties kunnen veroorzaken.

Airco controleren

Elk aircosysteem heeft op tijd onderhoud nodig. Alleen dan blijft de airco in goede conditie en probleemloos werken. Dat is belangrijk, want een airco heeft meerdere functies. De airco zorgt in de zomer voor een koel interieur en zorgt er in de winter voor dat de ruiten van je auto snel ontwasemen. Door periodiek een aircocontrole uit laten voeren bij AutoCrew weet je zeker dat je airco het goed blijft doen. Ook voorkom je daarmee onnodige reparatiekosten.

Airco bijvullen

Op tijd je airco bijvullen voorkomt veel problemen. Bijna alle auto’s hebben een aircosysteem. Dat is fijn, want in de zomer blijft je auto koel en in de herfst en winter droog van binnen. Dit vergroot ook je veiligheid onderweg: een airco voorkomt beslaan van de autoruiten, en in een koel interieur blijf je alert. Toch rijden nogal wat automobilisten rond met een niet (goed) werkend aircosysteem. Bijvoorbeeld omdat de airco niet tijdig bijgevuld is. Zonde, want je mist dan het comfort van de airco en het extra stukje veiligheid onderweg. Én de inruilwaarde van je auto is lager met een slecht onderhouden airco.

Airco reinigen

Het reinigen van je airco hoort bij de aircoservice. De airco reinigen is iets dat met enige regelmaat moet gebeuren, zodat de airco optimaal blijft werken en niet gaat stinken. Voor het reinigen van je airco en aircoservice ben je bij AutoCrew aan het juiste adres. Onze Bosch airco-apparatuur is geschikt voor elk merk en ieder model auto. Door onze speciale reinigingsmiddelen verdwijnen vieze luchtjes als sneeuw voor de zon.

Airco reparatie

Ook voor aircoreparatie kun je bij AutoCrew terecht. Is je airco kapot, wordt je airco niet koud of heb je last van een stinkende airco, dan is aircoreparatie of aircoservice nodig. Wij kunnen aircoreparatie aan alle merken en modellen auto’s uitvoeren, we werken namelijk met de beste aircoservice-apparatuur van Bosch. Onze door Bosch getrainde monteurs stellen snel de juiste diagnose; zo kunnen we snel en vakkundig je airco repareren.

Help! Stinkende airco

Een stinkende airco kan veroorzaakt worden door een vervuild interieurfilter. Normaal gesproken zorgt je interieurfilter voor zuivere en schone lucht in je auto. Als dit filter zijn werk niet meer goed doet, kun je last krijgen van vervuilde en muffe lucht in de auto. Je interieurfilter moet dan vervangen worden, en daarvoor ben je bij AutoCrew aan het juiste adres!

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen